tirsdag 7. april 2009

Det er helt sant, det med "vælving" av kuer! De ble hentet en av gangen og ført inn i en slags kasse hvor de ble bindt fast. Og så tippa hele kassa over på sida, og beina på kua ble holdt fast slik at en mann kunne utføre pedikyr ( og kanskje også manikyr på forbeina...) Jeg har aldri sett sånt før, men nå har vel ikke jeg flydd ned bondegårder rundt omkring heller. Eller kanskje dette er en vestlandsk ting?
Vel, nok om kupedikyr. I morra regner jeg med at vi kjører hjem til Larvik, vi ser an været litt. Det ser ut til at det er meldt bra vær i morra og dårlig vær på skjærtorsdag, så da gir det seg vel selv - bedre å kjøre over fjellet i fint vær. Og så tar vi jo turen for å se litt av Norge fra bakken da, ikke bare fra lufta. Erik tok med speilrefleksen, så jeg får prøve å få noen bilder underveis.
Forresten så må jeg bare si at her på Lindås fant jeg to Rododendronbusker i full blomst! Det er litt vel tidlig, vel? Men de sto nå der og kunne intet annet gjøre, så da så... Og det er faktisk grønnskjær på trærne.

1 kommentar:

Mariann Isaksen (mais) sa...

He, he...vælving av kuer...morsomt!
Men du, hvordan går det med deg Kari? Håper ikke du er helt overarbeida eller blitt syk eller no? En stund siden jeg har sett/hørt noe fra deg.
Her er det endelig litt pust i bursdagsfeiring...Helt til 5. mai hvor Markus har bursdag...da er'e på'n igjen med kakebaking og familiebursdag *dåne*
Ønsker deg en finfin uke Kari...kommer du på Kick til onsdag?...det har jeg planer om hvertfall. VI sees på onsdag?
klem fra Mariann