lørdag 13. juni 2009

"Barnebarn" på besøk


Lenge siden sist... Er i skrivende stund barnepike for en ganske så aktiv Ludvig. Ganske krevende å være helt alene når to bikkjer går amok. Dvs minstemann går amok, og eldstemann synes bare at minstemann er innmari teit og må kjefte litt høylydt... Og det er ganske mye lyd når to stk "drikker" vann av samme skål.
Her ligger begge to nede samtidig - det er som regel bare den ene som ligger nede mens den andre er full av energi...! De er nå skjønne da!
Ellers så går no dagan! 13.juni i dag, snart snur sola og vips! så er det jul igjen. Da er vi forhåpentligvis ferdig på Mongstad... Ligger pr i dag laaangt etter skjema, men håper å kunne ta inn en del etterhvert. Det er en av underleverandørene våre som er årsaken, vår egen innsats er kjempefin! Og vi har fleipet om at vi kommer til å bli på Vestlandet i lang tid framover, for vi kommer til å få flere prosjekt der... Vel, tiden vil vise.
I morra skal Kick synge utendørs ved Langestrand kirke sammen med Tore Thomassen, og så skal vi se filmen fra åpningen av Farris bad-hotellet. Skal bli artig å se seg selv på samme scene som Alexander Rybak da - så jo ikke noe av ham den gangen...

1 kommentar:

Anonym sa...

De er vakre da. Begge to. :-)
Dessverre gikk vi glipp av Langestrandskonserten. Så fint at du har glede av sangen. Det har jeg også, men det blir nok mest som lytter. Av og til synger jeg når jeg er aleine. Lykke til med videre jobbing på Vestlandet. Det er så fint at du trives. Klem fra Grethe