onsdag 4. mars 2009

Her er Ludvig, "barnebarnet" mitt. Er'n ikke skjønn?! En liten fullfartskapning som elsker å bite Teddy i øret, og som den tålmodige sjel som Teddy er, så godtar han det en stund...En liten oppdatering fra vest i landet. Ca 10 grader, overskyet og vind i ca kuling styrke. Hjemme i Larvik raser visst tak sammen, ser jeg på nettet.

Ryktene sier at det blir en Ikea-tur i kveld... Jeg hiver meg med, for jeg trenger saker og ting til evt overnattingsgjester, slik som madrasser, dyne, puter osv. og så kanskje jeg kan finne noen ålreite duker til borda mine.

Nå har jeg bestilt flyreiser helt fram til sommerferien, så de av dere som har tenkt dere en tur hitover, kan få vite når jeg er her. Ta kontakt!

Jeg skal være her i helga, og det ser ut til at jeg får bil, så da blir det nok en tur til Bergen. Har jo ikke vært der enda, bare kjørt forbi. Får se an været da.

Vel, dagene her går - den ene dagen er stort sett lik den andre. Hver tirsdag er vi samlet til middag hos hverandre, alle vi som bor på Lindås. I går var det min tur igjen, jeg serverte Tikka Masala, og mannfolka ÅT! De syntes det var sååå godt, og langet innpå. Koselig det, at noen setter pris på det man steller i stand, med liten plass og ikke så stort utvalg i gryter og kar. Og så koser de seg med medbrakt øl og vin, så disse kveldene er hyggelige altså. Da løser vi også noen problemer jobbmessig, det glir liksom litt lettere etter god mat og drikke. Om en uke skal vi til naboen min, prosjektlederen. Han serverer pølse og potetstappe, tenker jeg. Kjempegodt! I går fant vi ut at hvis alle vi som bor i samme etasje lukker opp dørene, så blir det en kjempeleilighet! Morsomt...!


1 kommentar:

Anonym sa...

hei kari
Nå sitter vi her på syklubb og savner deg. Skal hilse fra Sissel og Gratulerer deg med dagen. Hun husket det men fikk ikke skrevet til deg. Var å se Stord spille mot Runar i går. Stord tapte med 3 mål. Marianne og Rune var der også. Her forleden dag ødelage jeg mine briller og har nå vært borte å ta synstest. Jeg er nesten blitt dobbelt så langsynt. I dag har jeg linser på. Må vende meg til det. Tingene er ennå ikke helt skarpe. Barnebarnet dit er helt nydelig. Klem fra alle oss i syklubben