tirsdag 6. januar 2009

Første natt på nytt sted... Sov ikke noe særlig godt i natt da, var mye våken. Kl 05.15 gadd jeg ikke mer, da sto jeg opp. Begynte å rydde ut av flytteeskene, så nå er de tømt for klær og andre saker som jeg har tatt med hit. Jeg ser at jeg trenger noen hyller, både i stue og bod. Det er godt med "stuebortplass" her, men ingen hyller til å ha slike ting i, så det må handles inn.
Nå striregner det ute, det var vel derfor jeg ikke fikk sove lenger... Det drypper et eller annet sted på utsida soveromsvinduet, og det hørtes akkurat ut som når Teddy (vofsen vår) har fått tak i en tom plastflaske! Lurer på om jeg kan finne ut hvor den lyden kommer fra og så få stoppet den...
Det må være innmari glatt ute nå, for regn oppå den isen som lå her fra før kan ikke være bra. Jeg tror det kjørte forbi en traktor med salt i stad, så veiene er nok greie å kjøre på. Det er verre med fortau og andre plasser. Vel, jeg skal ikke bevege meg så mye ute i dag, tror jeg. Vi kan finne på noe å gjøre innendørs på Mongstad. Hvis vi får bekreftet de kontorene vi tror vi skal ha, så kan jeg rydde ut av alle de eskene med permer og andre saker som må på plass. Og så skal vi nok en liten tur på Skeidar i dag, må ha noen godstoler. Vi fant ingen slike på Ikea i går, men der fikk vi tak i kjøkkenbord med 4 stoler til 795 kr! Helt greit til vårt bruk. Det er selvfølgelig flatpakket, så kvelden kommer sikkert til å gå med til skruing av møbler...
Ellers begynner det å likne et hjem her nå. Fikk handlet litt lamper og blomster og sånt i går, kjempegreit å handle på andres kort! Jeg får prøve å få tatt noen bilder etterhvert.

3 kommentarer:

Gro sa...

Skjønner at du vil få fjerna den dryppe lyden altså, for noe mer irriteren lyd vet jeg nesten ikke om.
Hørtes lurt ut og ikke bevege seg så mye utendørs på klatta.
Gleder meg til og se litt bilder fra din kant etterhvert som du kommer i ordne. :-)
Synd vi ikke får treff deg på treffet i sandfjord til lørdag, for det hadde vært koselig og hilse på deg igjen.
Ha en koselig kveld.

Anette sa...

Sånne lyder er helt grusomme, skjønner godt du ikke fikk sove. Håper nattesøvnen blir bedre etterhvert.

Lykke til på vestlandet.

Stine sa...

Dette er 3 gang jeg prøver å skrive noe til deg her - håper det går nå.
Ja, du får ta noen flere bilder av leiligheten så vi får se hvordan du har det nå. Kos deg!
Tenkt vi har endelig i dag fått kjøpt lampe til over spisebordet - det har bare tatt oss 10 år. Nå kommer det vel til å ta oss 10 år å få den satt opp : )
Vi skal ha syklubb på mandag. Har du funnet ut av når du kommer hjem neste gang ? Går det med annen hver onsdag ?
Ha en god helg !