søndag 11. januar 2009
Nå begynner det å bli litt mindre sterilt her. Mangler fortsatt gardiner, men det kommer nok snart... Jeg har møblert om etter at godstolen kom. Og det kan godt være at jeg gjør det flere ganger, jeg vet liksom ikke helt hva som funker best. På veggen har jeg hengt opp tre mønsterark.
Soverommet skal i hvert fall ommøbleres, men da trenger jeg hjelp, for jeg skal flytte begge garderobeskapene, slik at jeg får senga inntil en vegg ved hodet og den ene siden. I går og i natt har det vært skikkelig uvær, regn og vind opp mot storm styrke, det er deilig å slippe å gå ut når det er sånt vær. Jeg tok meg en liten runde med bilen i går formiddag for å sjekke litt i området rundt her, og resten av dagen var jeg bare inne og fikk scrappet litt. Deilig å bare sløve sånn! Sitter her og ser ut på regnet, det blåser ikke fullt så ille nå, heldigvis.


Jeg drar hjem på onsdag, må antakelig ta buss til Bergen og så flybussen til Flesland. Skal da fly alene for første gang, det skal gå bra det... Må jo bare venne meg til det! Bussen går fra administrasjonsbygget på Mongstad, så jeg slipper å leite etter en holdeplass. Verre blir det å finne ut hvor flybussen går fra, for jeg må visst inn i en bygning og under veien og ut på den andre sida. Får spørre meg fram hvis jeg ikke finner det. Har god tid - bussen går 12.35 fra Mongstad, er i Bergen ca kl 14, og flyet går 17.20. Så det blir nok en aldri så liten ventetid på flyplassen, men jeg kan jo spise middag mens jeg venter, og da har den tida gått... Regner med at jeg drar bortover igjen på mandag kl 07.30. Det virket sånn på de andre at det var det de ville, og da får jeg henge meg på pga transport fra Flesland.
Vel, nå tenkte jeg å sette meg ved kjøkkenbordet og scrappe litt fra Stockholmsturen i august.

5 kommentarer:

Gro sa...

Hei Kari.

Så koselig du har fått det, stilig ark du har hengt på veggen. Ha en fin søndag og kos deg masse.
Klem Gro.

Anonym sa...

Kjempekoselig leilighet. Du er jomen kreativ som henger mønsterark på veggen. Du har jo fått det riktig trivelig. Du lurte på hvordan det var å lenke til andre blogger. På dashbordet påmin blogg har jeg en fane som heter lenker. Når jeg klikker på den kommer det opp to felt. Det ene skriver jeg navnet på bloggen eller bloggeren i. I det andre limer jeg inn webadressa. Du ser hvor du skal gjøre hva. Deretter lagre. Så kommer navnet opp i sidefeltet.

Anonym sa...

Nå har jeg laga en link til deg på bloggen min. Lykke til videre meg blogginga di. Jeg gleder meg til å følge deg.

Anette sa...

Heisann. Så fint du har fått det. Lekre lys du har i vinduet. Hvor har du funnet dem?

Anonym sa...

hallo. nå er det syklubb, og vi er inne på sia di ! de andre er ute og røyker, og jeg (marianne ) skriver. er du på skype? for da kan vi jo snakkes der. skal sette opp datoer for syklubbmøtene etterpå, og regner med du er hjemme om to uker igjen?
ser jo fint ut i leiligheten din ! vi gleder oss til å komme på besøk........
klem fra stine, sissel og marianne