fredag 6. februar 2009

Snart helga! Lurer på om jeg skal prøve å komme litt tidligere herfra i dag, kjedelig å være på jobb til kl 19 på en fredag liksom... Det holder at dagene er lange ellers i uka, arbeidstid fra 07.30 til ca kl 19.
Nå er vi på nett i leilighetene igjen etter å ha vært uten i snart tre uker. Så det har bare vært litt surfing på dagtid i den perioden. Og nå har jeg lagt merke til at det er ikke mye å se på på TV! Når jeg endelig har kontroll over fjernkontrollen, så er det ikke noe å se på jo...! Hopper jo seff glatt over omtrent all sport og sportsrevyer og sportsrepriser og sportssammendrag og sporthvadetnåennheter! Men nå har vi jo ikke all verdens av kanaler heller, tror det er ca 20 med Bergens-TV.
Nå i helga er jeg ikke mutters alene her heller, en av de andre skal være her også, så vi har blitt enige om at vi skal drikke oss snyden fulle, og så skal vi lage bråk på hotellet. Er det ikke sånn man skal gjøre det når man er "fremmedarbeider" da? Jeg har tenkt å knuse to lamper, for det er "in" i tiden, tror jeg. Karl sa at han skulle være rett bak meg, det er godt å vite...! Så hvis dere leser i VG at NLI-folk gikk berserk på Lindås, så er det nok oss. Men egentlig har jeg tenkt å slå ned alle journalistene også, så det spørs om det kommer til å stå i bla'e.

2 kommentarer:

Gro sa...

haha God helg til deg Kari. Klem

Mariann (mais) sa...

Du er artig skribent Kari...hi, hi
Det ser kjempelott ut der du bor. Og så prakitsk med butikkene rett i nærheten.
Du har ikke hatt behov for assistanse fra brannvesenet ennå håper jeg? ;-)
Ønsker deg en fin tirsdag, så sees vi i morra på KICK.
klem fra ei i Larvik