søndag 1. februar 2009

Ukene flyr jo ganske så fort da når man deler dem opp slik som jeg gjør nå... Nå har fire uker bare blåst avgårde! Er hjemme akkurat nå og skal bortover igjen i morra tidlig.

Ser at jeg har fått "en følger"... Hei, Kristina! Men hva i huleste betyr "en følger"? Sitter Kristina og følger alt jeg gjør nå? (Hi-hi)

Og så ble jeg bestemor i går til lille Ludvig! En skjønn liten skapning på 11 uker... Han er en flatcoated retriever, nesten makan til Teddy i yngre dager. Spennende å se hvordan det går med de to videre, det gikk kjempefint i går i hvert fall.

Nå får vi ny oppvaskmaskin her. Deilig, for den gamle var bare til irritasjon. Den er jo ikke gammel, men den har ikke vært god siden vi kjøpte den. Har noen ganger vært nødt til å vaske opp manuelt etterpå, og det er kjedelig! Så nå håper jeg på bedre tider.

I kveld er det håndballkamp i Bergslihallen. Går jo glipp av noen kamper når jeg er på Lindås, men jeg får være med på de jeg kan være med på når jeg er hjemme. Hadde håpet på en Tertnes-LHK-kamp i Bergen, men den ble spilt i høst.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, tiden flyr. Nå har du allerede vært der oppe i 2 dager. Knut ser på tv, så da siter jeg litt på facebook og spiller litt det spillet jeg fikk i julegave (på dataen)
Vi snakkes !
Stine

Anonym sa...

Saa fint at det ser ut som du trives. Vi har det ogsaa bra, men jeg savner noen bokstaver. Ha det bra Kari , og hils masse til hele gjengen din inkludert Erna og Kjell. Klem fra meg . Jeg tenker paa deg og det fine kortet hver dag, for det ligger i hlla ved siden av senga mi.